Bøger

 

INDRE FITNESS - Find din ro på 21 dage

"INDRE FITNESS 

– Find din ro på 21 dage"

 

LÆS MERE

Ny kærlighed - En rejse mod kærligheden til dig selv

"NY KÆRLIGHED 

– En rejse mod kærligheden til dig selv"

 

Udtalelser

I topform indeni!

 

Hvornår føler du dig bedst i form? Et det lige efter en hård træningstime – eller er det når dit humør er højt og dine bekymringer er langt væk? Svaret er naturligvis, at du kan være i to slags topform. Fysisk og mentalt. Og selvom du holder dig aktiv og spiser sundt, skal du stadig på arbejde, købe ind, hente børn – og du vil gerne nyde fritiden sammen med venner, veninder og familie. At finde balance i en travl hverdag kræver alle dine kræfter – eller en hjælpende hånd. Søs Reinhardt tilbyder sådan en hjælp med sin INDRE FITNESS strategi – på blot 21 dage. Ved hjælp af tre enkle justeringer i dit liv kan du booste din livskvalitet og komme i perfekt indre form. Forfatteren har mærket presset fra moderne karrieliv på egen krop har samlet en række gode redskaber, de fleste af os kan bruge. Endda med plads til personlige notater på bagerste sidste sider.

 

Anmeldelse i ”Helse” februar 2016

Jeg må og skal fortælle, at hårene på mine arme rejste sig da jeg læste bogen. De rejste sig fordi det var jo mig - mig Mette - som bogen handlede om ! Samme historie og samme ønske om at finde ind til der hvor alt udgår fra !.. Bogen "NY KÆRLIGHED" gør mig glad - stærk- og giver mig SÅ meget power til at finde ind...... Tak Søs!

Mette

 

 

Det er længe siden jeg har læst en bog og blevet så berørt, dette fordi jeg genkender så meget fra min egen rejse. En fantastisk følelse, at vide jeg ikke er alene, men at også du har følt og søgt en bevidsthed og handlet derpå - det er så vigtigt og livsbekræftende, at finde netop det der giver mening for os hver især.

1000 tak for at du har delt din rejse med mig, så inspirerende og meningsfuld.

Helle

Har du spørgsmål om rejser eller behandlinger?

Har du spørgsmål om rejser eller behandlinger?