Personlig coaching

Individuel samtale

 

Stress, støj og forvirring, kan fylde i vores hverdag og tage al overskud og energi fra os.

 

Står du med en skilsmisse, fyring, sygdom eller med et menneskeligt tab?
Står du med en ukendt følelse af chok og indre kaos?
Føler du dig handlingslammet, fordi din verden er gået i stykker?Du har svært ved at se meningen med livet, er trist og sidder fast. Du ved ikke, hvordan du skal komme videre.Med mig som din kyndige vejleder finder vi din vej, hvor du nænsomt slipper frygten og afmagten. Sammen finder vi vejen videre, hvor du vil opleve en ny og spirende mening med livet. Vi finder dit fodfæste, hvor indre ro, glæde og balance bliver styrken i dit liv!

 

Samtalen afrundes med en nænsom healing.

 

Varighed: ca. 1-1.5 time. Anbefales som et forløb af minimum 5 samtaler.

 

Inden samtalen starter vi med en lille meditation, så du føler dig afslappet inden vi starter behandlingen.

 
Personlig træning

Udtalelser

“Tak for en udbytterig session i hjemlige og behagelige omgivelser.

Søs skaber et rum og fristed for udfoldelse af liv og medmenneskeligt nærvær.

Der er en rolig og afslappende atmosfære i dyb og indre harmoni med Søs som INDRE FITNESS instruktør.

Søs virker overbevisende og troværdig i både holdning og personlig attitude.

Søs har givet mig brugbare værktøjer til fremadrettet bedre at identificere, bearbejde og medvirke til løsning af eksistentielle udfordringer i livet.

Tak for uvurdelig hjælp og støtte i videreudviklingen af min egen personlige rejse.

Jeg er glad og taknemmelig for at have mødt dig.”

Bjarne

 

"De gange jeg har været hos Søs, føler jeg, at jeg efterfølgende har været mere tilstede, blandt andet også i mit arbejde.
Jeg har før følt, jeg har været inde i en klokke, inde i mit hoved og ikke været tilstede i nuet. Når jeg så har været til healing hos Søs har jeg følt et større overskud og jeg har følt mig afslappet.

Under healingen har jeg tit haft kuldegysninger og har kunne mærke at der skete et eller andet. Jeg har kun haft gode oplevelser ved at komme i her".

Tina

"I denne INDRE FITNESS workshop er vi deltagere med hver vores forudsætninger, hvilket giver en god dynamik.  Alle får vi hver især åbnet for sluserne og i stor nænsomhed og forståelse for grænser, flyttes vi fra ubevidste til fuldt bevidste på forholdsvis få dage. Det er imponerende. Specielt fordi der ikke er noget voldsomt anderledes og grænseoverskridende i tilgangen. Det ER vitterligt bare 3 simple justeringer i hverdagen.

 

INDRE FITNESS workshop henvender sig til mennesker, som har brug for et skub til at tage ansvar for egen sundhed. Vi taler ikke om et stramt regime med helt umulig omlægning af et udfordret og stresset liv, men om 3 små justeringer som til sammen giver et boost til livskvaliteten, større samhørighed med både det store og det små.

 

Og med en stor mulighed for at komme den livstruende stress til livs og få et nyt syn på, hvad livet kan være. Derfor er der også indlagt et opfølgningsmøde 21 dage efter workshoppen, så deltagerne fastholdes i at få indarbejdet de gode vaner."

 

Lene

Har du spørgsmål om rejser eller behandlinger?

Har du spørgsmål om rejser eller behandlinger?